• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

CONTACT

De praktijk is op werkdagen van 7.30 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen of het maken van een afspraak.

Het kan zijn dat ik u niet gelijk te woord kan staan, omdat op dat moment een behandeling bezig is waarbij ik niet gestoord kan worden.

 

U kunt een voicemail bericht inspreken met uw naam en telefoonnummer. Ik zal u binnen 24 uur proberen terug te bellen.

JARITHV@GMAIL.COM
06 - 12 09 08 41

 Oefentherapie Jarith Vat | Kwaliteitsregister: 49913268193 | AGBcode Praktijk: 07098010 | KvK: 68302991

VERGOEDING

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor 2018. Behandelingen Oefentherapie vallen niet onder het eigen risico.

 

Oefentherapie wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering van dezelfde bundel als het aantal fysiotherapiebehandelingen. Het  aantal behandelingen dat vergoed wordt is afhankelijk van het pakket dat u heeft gekozen bij uw zorgverzekeraar. Dit kunt u terug vinden in uw polisvoorwaarden.

Kinderen tot 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat oefentherapie deels wordt vergoed uit de basisverzekering. Het aantal behandelingen die u vergoed krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering. In de meeste gevallen zijn dit 9 behandelingen. Zijn er meer behandelingen nodig of gewenst dan kan dit vanuit uw aanvullende verzekering vergoed worden. Dit is afhankelijk van uw aanvullende pakket. Om hier zeker van te zijn kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

 

 

Chronische aandoening

Indien uw aandoening behoort tot de chronische lijst, worden de eerste 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Vanaf de 21e behandeling wordt de therapie vanuit de basisverzekering betaald. Vraag bij uw verzekeraar na of uw aandoening op de chronische lijst staat.

 

 

Declaratie

Bent u aanvullend verzekerd? of valt uw aandoening (deels) in de basisverzekering?

Dan worden de kosten voor de behandeling door de praktijk direct gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de declaratie.

 

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of uw aantal behandelingen zijn op, dan ontvangt u van de praktijk een nota.